Nyheter

Petter Widmark

Petter Widmark klar för PHC.

Skellefteåprodukten byter Stockholm och Arlanda Wings mot Hemmingsmark och PHC.

Petter Widmark är en storvuxen och intensiv spelare som har flera säsonger i HockeyEttan i bagaget. Efter juniortiden i Skellefteå AIK flyttade han först till Östersund och sedan ännu längre söderut till Stockholm där han stannade i fyra år och representerade Enköping och Arlanda.

-Det känns skönt att komma norrut igen och hitta ett hem för mig och familjen, säger 25-årige Widmark till hemsidan.

Petter Widmark var en av de bärande spelarna i Arlanda Wings under flera år och valde att stanna kvar i klubben trots den turbulens som rådde:

-Jag har bara gott att säga om Arlanda Wings och de eldsjälar som finns där. Dock ska det bli skönt att ansluta till PHC och vara en del av deras verksamhet. Det känns som en välskött och mycket seriös förening, förklarar Petter.

Med Widmark i truppen är åtta forwards kontrakterade. Sportchefen Jonatan Glader kommenterar till hemsidan:

-Det känns riktigt bra att få in Petter Widmark i truppen. Det är en lojal lagspelare som alltid arbetar hårt och är välskolad från sin tid i Skellefteå AIK. Jag vet dessutom att Petter har kvalitéer med puck och är helt klart kompetent framför motståndarens kasse. Det återstår nu ett fåtal platser att fylla på forwardssidan och vi för diskussioner med flera spelare. Jag tror att vi kommer få ihop en stark trupp utifrån den budget vi jobbar med.

Två av våra sponsorer

Säker & Trygg förening

Logga in på Facebook för att se vilka som gillar