Nyheter

matchmall

Johannes Tornberg klar för Piteå Hockey!

Under helgen har forwarden Johannes Tornberg skrivit på ett 2 års kontrakt med Piteå Hockey.

Johannes som de 2 senaste säsongerna spelat i Nyköping, vänder nu norrut och kommer att spela med sin bror under de 2 kommande säsongerna i Piteå.

Poängkungen Johannes med meriter från juniorlandslagen har öst in poäng i ettan under de senaste åren. Hela 126 poäng på 129 matcher. (Piteå, Asplöven och Nyköping)

Johannes Tornberg på EliteProspects

”Johannes har spelat med Piteå Hockey tidigare och har redan sin bror August i föreningen, vilket gör att han snabbt kommer att passa in i laget. I Johannes får vi en målfarlig forward, som blir en viktig pusselbit i vårt lagbygge mot kommande utmaningar. Just nu ligger sportrådet ute med ett antal kontrakt, som vi hoppas på att stänga inom kort. Vi hoppas att vi kan stänga ytterligare 2 kontrakt i denna vecka”, säger Piteå Hockeys sportchef Patric Jonsson.

Hoppas få behålla Hedlund i föreningen
Som tidigare framkommit går Stefan Hedlunds 3 års kontrakt som coach för A-laget ut den sista april, jakten på ersättare är i full gång. Stefan har gjort ett mycket bra jobb med föreningen och för hockey i Piteå under sina 5 år i föreningen. Stefan är erbjuden en annan roll i föreningen.

Två av våra sponsorer

Säker & Trygg förening

Logga in på Facebook för att se vilka som gillar